image/svg+xml

Randevu almak için 0378 501 10 00 (dahili: 54 80) numaradan ulaşabilirsiniz.
  • 2024 Verimlilik Proje Ödülleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantıları

• Bartın Üniversitesi Engelsiz Yaşam Alanında 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü Kutlandı.

• BARÜ Özel Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Engelsiz Yaşam Alanında Sosyal Etkinlik Düzenlendi.

• Bartın Valisi Arslan, BARÜ Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret etti.

• Bartın Üniversitesi Engelsiz Yaşam Alanında  bireysel eğitim,dil ve konuşma terapisi, psikoterapi ve fizyoterapi seanslarımız başlamıştır.

• Bartın Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümüyle el baskısı etkinliğimizi gerçekleştirdik.

• Engelsiz Yaşam Merkezimizde Akademik Personellerin Katılımıyla Bir Toplantımızı Daha Gerçekleştirdik.

• BARÜ'nün İlk Tübitak 4008 Projesi Engelsiz Yaşam Alanında Gerçekleştirildi.

• Ekibimizle ilk toplantımızı gerçekleştirdik

• BARÜ’nün “engelleri” aşacağı projesi tanıtıldı